UA-38796823-1
 

CARTELL FINALISTES I GUANYADORS

+ CARTELLS FINALISTES

 

MOSTRA de CARTELLS PARTICIPANTS 

 

 Moltes gràcies per la vostra fantàstica participació en el concurs de cartells.  Aquest any ens ha costat molt triar els guanyadors. FELICITACIONS!!  

 

 + FOTO i VÍDEOS de la SETMANA de la CIÈNCIA 2013

 

BASES del 9è Concurs Científic - Tècnic / Curs  2013-2014

Fotografia BIOLÒGICA (fotografies d'exemple)

 

OBJECTIU

Promoure l’esperit científic, creatiu, d’investigació i el desenvolupament dels valors mediambientals i humans. La finalitat del concurs serà destacar visualment els valors del món biològic i a la vegada disposar d’una col·lecció de fotografies de temàtica biològica que es podrà exposar al Col·legi i presentar-la a concursos externs.

 

TEMA

Fotografia Biològica

 

BASES 

6 Categories

·    1a categoria: dirigida als alumnes de l’ ESO.

·    2a categoria: dirigida als alumnes de 5è i 6è de Primària (Cicle Superior).

·    3a categoria: dirigida als alumnes de 3r i 4t de Primària  (Cicle Mitjà).

·    4a categoria: dirigida als alumnes de 1r i 2n de Primària (Cicle Inicial).

·    5a categoria: dirigida als alumnes de Cicle Infantil.

·    6a categoria: dirigida als professors del Col·legi.

 

· El Concurs es dirigeix a tots els alumnes del Col·legi i als professors. Per això, s’han establert 6 categories.

 

· La fotografia biològica constituirà la temàtica del Concurs. Aquesta fotografia pot mostrar des de la imatge de qualsevol ésser viu fins els diferents ecosistemes. No s’admetran fotografies de nius ni de pollets. Si algun animal es troba en captivitat s’haurà d’indicar en el títol de la fotografia.

· Les fotografies hauran d’estar fetes pels alumnes.

· A la 5a categoria, els pares podran ajudar els seus fills i aquests últims formaran part de la fotografia acompanyats d’altres éssers vius o dintre d’un ecosistema.

· Cada alumne pot presentar, com a màxim, dues fotografies.

· Les fotografies podran presentar-se en blanc i negre o bé en color.

· Les fotografies es presentaran en format digital i en paper fotogràfic. El format digital mitjançant un USB que serà retornat després. Aquest USB es ficarà en un sobre tancat i fora del sobre el nom, cognoms i curs de l’alumne. És necessari que dintre de l’ USB hi hagi un arxiu de text (per exemple fet amb Word) on apareguin les dades de l’alumne: nom, cognoms, curs.

Les dimensions del paper fotogràfic seran de 150x200 mm. La fotografia en paper estarà inclosa dintre del sobre anterior amb l’USB.

· Cada fotografia anirà acompanyada d’un títol i d’una nota explicativa on aparegui el lloc on s’ha fet la fotografia i una breu explicació que no superi les 40 paraules.

· Només seran vàlides aquelles fotografies fetes dintre de les dates del Concurs. Aquestes dates podran ser comprovades mitjançant les característiques de la foto.

 

· Es valorarà:

1.  La qualitat de la imatge.

2.  L’originalitat.

3.  La capacitat comunicativa.

 

· Les fotografies quedaran en possessió del Col·legi i podran ésser utilitzades pel mateix, en aquells actes, concursos externs o exposicions que cregui convenient.   

· Les fotografies s’exposaran al Col·legi fins que es faci la tria dels guanyadors (2n classificat i 1r classificat per categoria).

 

 Dates de presentació

· Les fotografies s’hauran de presentar del   9 de desembre fins al 31 de gener de 2014 als professors de Ciències Naturals.

· El jurat emetrà el seu veredicte en dates posteriors.

 

Premis

· Dos premis per categoria (6 categories):

Un guanyador i un Segon classificat (12 premis en total). 


 

FOTOGRAFIES D'EXEMPLE